Post by fafucarlchuance on Mar 14, 2022 21:37:12 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Beach Buggy Racing ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Beach Buggy Racing IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvádza veľa peňazí ▞▞▞
▞▞▞ Beach Buggy Racing 2022 version ▞▞▞
Stacky Bird: Fun Egg Dash Game Įprastos temos hge
Pridajte do hry sekciu pre viacerých hráčov, aby sme sa mohli spojiť pomocou hotspotu alebo bluetooth s ostatnými ľuďmi okolo nás
Nestrácajte čas s týmto, je plný reklám 🤦♂️
Hry celkovo dobré, ale už sú to viac ako 3 dni. Práve som kúpil 30 000 mincí. Nasledujúcu minútu som dostal potvrdenie. Ale ani po 3 dňoch tieto mince nie sú dostupné na mojom hernom účte. Dokonca som napísal e-mail vývojárskemu tímu, ale žiadna odpoveď.
Plážová bugina sa mi nepáči veľmi veľa
Je to pokorná požiadavka priniesť do tejto hry online režim pre viacerých hráčov. Inak je hra proste úžasná 👍👌. Jeho popularitu určite zvýši aj režim pre viacerých hráčov. V skutočnosti je to najunikátnejšia závodná hra. Tie power ups sú jednoducho úžasné 👌.
Je to veľmi zábavná hra, ktorú si môžete zahrať, keď je vám smutno, aby ste si uvoľnili mozog Testoval som to a fungovalo to na mňa, dokonca aj na vás to môže fungovať Túto hru jednoducho rád hrám, je to taká vzrušujúca hra, páčila sa mi 🤗🤗🤗
Keď som sa priblížila k šéfovi, jednoducho zmizol. Nemôžeš ho ani napadnúť. A ovládanie je také zlé, že ho nedokáže ovládať ani dobrý vodič. A ja nerozumiem, odkiaľ berú tie vylepšenia, vzali 1 a dostali 2 sily. Táto hra vás bude skutočne frustrovať. Už mesiac sa zbláznim, aby som porazil šéfa. Vývojár urobil túto hru tak náročnou. Auto som úplne vylepšil a stále som nevyhral. A šéf si môže dobiť energiu, kedy chce.
Dobrá hra len trocha seka
Vždy, keď sa objavia reklamy, musím hru ukončiť a znova spustiť, dúfam, že sa to vyrieši
Beach Buggy Racing रेसिंग sazc
Milujem túto hru. Ale bohužiaľ, po každej ďalšej reklame hra spadne. Aby som mohol hrať znova, musím reštartovať telefón.
Pekný. Ale nemám rád zabíjanie vtákov. A ovládače vyzerajú ako zlá kresba.
Da sa hrať
Môžu vývojári PROSÍM pokračovať v aktualizácii, pretože sa mi naozaj páči vaša hra a jej množstvo zábavy, ako napríklad, pridajte viac áut a máp a šéfov, ktorí by boli ULTRA VEČERA COOL UF U Urobte si dobre, ak nie, v hre už nie je pre mňa taká nuda
Úplne zmenené od toho, čo bolo predtým. Predtým vám táto hra umožňuje hrať s priateľmi na viacerých zariadeniach. Ale teraz sa to zmenilo. Teraz na používanie potrebujete ovládače a je tak nepríjemné, ako sa tak dobrá hra musí zmeniť k horšiemu. Dúfam, že vývojári vedia, že jednou z dobrých vecí na tejto hre je, že môžete hrať so svojimi priateľmi na viacerých zariadeniach. Som naozaj smutný, že sa táto hra zmenila. Dúfam, že sa vráti to, čo bolo predtým!
Perfekne do školy
Beach Buggy Blitz sa ovláda buď pohybom prstov po stranách displeja, čím udávate smer zatáčania alebo s pomocou využitia gyroskopu a
Je to dobra hra len by takych mojoo byt viac tym myslim bb racing 2 nechapem preco ste ju vymazali
Zelenáč
Nejde mi stiahnuť Ale je dobrá Ale prečo mi nejde stiahnuť pišemito že 20 chov
Milujem hru, ale pred chvíľou som si kúpil v aplikácii a mince a drahokamy, ktoré som si kúpil, sa NEzobrazili. Chcel by som to zistiť alebo niečo také, pretože sa tam uvádzalo, že platba bola úspešná.
Je to skvelá hra, ale ovládanie áut nie je také skvelé. Akoby im chvíľu trvalo, kým si uvedomili, že sa majú otočiť. . . Prosím vylepšite to Oh a ešte niečo, myslím si, že špeciálne schopnosti hráča sa musia doplniť vždy, keď začnete nové kolo. . . To sú len moje návrhy založené na mojich pozorovaniach
hra je zábavná, s výnimkou vynútených reklám, ktoré sa zobrazujú bez varovania a môžu trvať niekoľko minút, no hráč nič nezíska a zakaždým, keď sa objaví, vynútite ukončenie
Veselá hra, vtipná, vtipná, komická, rýchla a náročná, to všetko a ešte viac, všetko, čo by ste mohli chcieť od hry, ktorá si jednoznačne zaslúži päťhviezdičkové hodnotenie!! Výborne vývojári, konečne ste sa prekonali.
Je to veľmi dobrá závodná hra, ale je tu jeden problém, je tu len 8 lístkov
TOP 5 Android Hry: Preteky [August 2014]
Môžem povedať, že grafika nie je strašná, ale keď sa dostanete vyššie v úrovniach, jediný spôsob, ako skutočne vyhrať, je kupovať veci, ktoré sú vždy skutočné peniaze alebo je veľmi ťažké ich získať za herné peniaze. Vďaka tomu všetkému môžete pretekať na super vysokej úrovni a rýchlosti atď. Preto ma táto hra časom prestala zaujímať. Ale celkovo to nie je až také zlé.
Dokončil som všetky úrovne 4xce... Odomkol som všetky autá až po zlatú farbu, vyhral som každú výzvu, ale rýchle hranie je na hovno😜
Celkom dobre
Keď sa prepracujete k pohárom 1000 CC, hra sa stane TAK nespravodlivou. Ale nakoniec som nazbieral TOLIK peňazí a TAK veľa drahokamov, že prehra v pretekoch už nebola dôležitá. Poraziť hru už nebola zábavná výzva, bola to nevyhnutnosť. To nie je zábava. Viete, čo ešte nie je zábavné? Prehrať preteky a musieť opakovane drviť peniaze, aby ste si mohli dovoliť vylepšenia. Príležitostne sa A.I. bude dosť veľkorysý, aby urobil chybu vo vašom mene, ale... no tak, vývojári.
Kedysi, ale pred rokmi odinštalovaný. Na sklenenej obrazovke sa naozaj nedá riadiť žiadne vozidlo 😂
Beach Buggy Racing مسابقه cwgo
Páči sa mi vaša hra, pretože ovládanie hry je veľmi jednoduché a vaša grafika je takmer dobrá, naozaj sa mi páči vaša hra, mám návrh, ak pridáte niekoľko grafických prvkov, ako napríklad Highway, a veľa ďalších vecí na konci Páči sa mi vaša hra ❤️❤️❤️❤️👍 👍
Nie také skvelé ako Mario Kart, ale beriem to. Má to určitý potenciál. Dúfam, že môžete pridať 2x víkendovú udalosť s mincami na každý víkend. To by mi pomohlo zlepšiť sa v hre. Aj keď hru stále vyvíjate, pracujete na tvorbe tejto hry? Mal by mať aj režim stavania, aby ste si mohli vytvárať vlastné úrovne. O to by bola hra zábavnejšia pre dnešných hráčov. Zakkry Shirley
Je to na p**u odporúčam nestahovať radcej si stiahnuť minecraft pocket edition
Tieto hry sú také úžasné, môžete pridať offline multiplayer s názvom wifi local plsss offline hráči to milujú plsssssss:)
Hra je veľmi cool, ale bol by som rád, keby ste v ďalšej aktualizácii pridali verziu pre viacerých hráčov, ak ju máte v úmysle vytvoriť. Online táto hra by bola skvelá. Každá hra má dobrú grafiku a dobrú hrateľnosť. Hra sa mi páči.
Fakt dobra hra. Obdoba crash team racing.
toto týždenné predplatné by nemalo existovať. Niektoré ďalšie veci sú motokáry, prečo ste ich sprístupnili len za mince, rovnako ako väčšina postáv, hoci používajú drahokamy, ktoré je ešte ťažšie získať. pre možnosti máte iba rýchly závod a tornament. Z nejakého dôvodu je väčšina vylepšenia uzamknutá aj za nákupom drahokamu. Moje posledné dôvody sú obmedzené trate, postavy a motokáry, dizajn trate je zlý a to je všetko, ale myslím si, že riptide a myš sú dobré, tak skvelé
Drive into an action-packed, surprise-filled world of off-road kart racing mayhem. Race against a field of rival drivers, each with unique personalities and
Táto hra je veľmi návyková. Hrám to odkedy som si to nainštaloval. nepretržite. ale myslím si, že vylepšenia by mali mať asi tri možnosti, aby ste nemuseli čakať na zapnutie, kým získate ďalšie
Beach Buggy Racing Dirke jbsi
Hra je super, ale grafika nie je naozaj dobrá
Už si ju sťahujem asi 4 krát už som to aj zopar krát prešiel a teraz idem znova veľimi dobrá hra len ma to jednu chybu mohli by hrať aj dvaja napr cez bluetooth
Súpeeeeerrrrrrr
Ziadny pekny moc
Už ma to ani nebaví mohli by ste tam pridať niake nové mapy,možnosti
Hra Grate, všetky závodné hry musia byť nebezpečné a čo nie, a bolo veľmi ťažké nájsť hru, ktorú by som si zahral s deťmi, ale teraz ma táto hra zachránila
Beach Buggy Racing Racing aho
Je to skvelá hra, nezačnite, ale keď som si išiel kúpiť obchod so SKUTOČNÝMI PENIAZEMI, transakcia sa uskutočnila, ale v mojom inventári sa nič neobjavilo. Nedostal som auto, ani mince a drahokamy, o ktorých sa hovorilo. A niektoré preteky sú NESKUTOČNE ťažké. Ak môžete vyriešiť môj problém s transakciou, urobím z toho štvorhviezdičkovú recenziu. Vďaka! 🤗
pred hrou nepotrebovali drahokamy s platením a tie veci, kto to kedy urobil, sú také hlúpe, že zomriem, žiadne drahokamy to teraz neopravte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
Beach Buggy Racing je 3D hra offroadových pretekov medzi motokárami, ktorá sa vyznačuje pozoruhodnou fyzikou, detailnou grafikou vozidiel a postáv, ako aj
Páči sa mi táto hra, je taká zábavná, ale neznášam, keď sa lístky musia doplniť