Post by fafucarlchuance on Mar 14, 2022 21:31:01 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ 1v1.LOL - Стрільба ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ 1v1.LOL - Стрільба IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кристали генератора кодів ▞▞▞
▞▞▞ 1v1.LOL - Стрільба 2022 version ▞▞▞
чудова гра і набагато краща, ніж fort nite, але одна підказка полягає в тому, що миттєве редагування не працює
Ця гра є найгіршими людьми, які спамують штурмові гвинтівки. Немає навичок, сватівство, люди стріляють у вас через ваші власні збірки і не завантажуйте вашу збірку!
Я один з найкращих, хто коли-небудь грав у цю гру, але ця гра була гарною, але нове оновлення - це сміття, і це вже не весело
Крутоо класна гра дуууже сподобалася
Мені подобається гра загалом, але я хочу повернути свої речі, які я купив, і вона не дозволить мені повернути гроші, тому, будь ласка, виправте це):
Мені це дуже подобається, тому гра найкраща, але ви можете перестати робити рекламу, це мене розлютило на найкращу гру, тож ви можете змінити її, будь ласка
Хухвєуєу Вєєуєу
Реклама
Чому реклама в цій грі, брат, це буквально fortnite, і я гарантую, що люди будуть купувати тут речі, тому реклама не потрібна.
дійсно хороша гра, щойно завантажена 3 хвилини тому, і тепер це моя друга улюблена гра, це так само, як fortnite, завантажити цю
1v1.LOL - Simulátor Strieľania Akčné ugk
Я буквально ненавиджу цю гру, так багато реклами, яку цю сміттєву гру можна видалити, я ненавиджу, я б хотів, щоб у мене була 0 зірок, це відстой, буквально немає бойового пропуску, ніхто не хоче його купити, у вас так багато реклами, і ви отримали бойовий пропуск?! Ця гра буквально сміття
Відстає, але трохи приємно
При,📱🕺🤑🤑🤑🤑🤑🤑
Я бог у грі, брате. Це погано, але додавання ДУЖЕ дратує. Чому зараз у мене 19 кадрів в секунду
Я передумав, що це зовсім погано, позбудься цього, але якщо я був грубим, а вони читають це 3 зірки, а останній раз, коли я коментував, я сказав, що це не підрахує мої постріли, так
Скини за гроші а не за ігрову валюту котрою можна фармити в pve або за донат
Гра вилітає щоразу. Одного разу, коли я тільки збирався виграти матч Battle Royale, і почалася реклама. Будь ласка, виправте цю проблему. Загалом гра хороша.І мій автоматичний вогонь не працює. Скажіть, будь ласка, що робити для мого автоматичного пожежі.
World War Battleship: Deep Sea অ্যাকশন cknq
Мені подобається гра, але справа в тому, що додайте battel pass і також зробіть безкоштовні зміни скінів о 8 годині, а також чи можете ви заборонити хаки, щоб я міг грати в гру, також додавати кирки в нові й нові скіни та безкоштовну косметику, як-от нова зброя, нові прикраси і додати battel royal з 20 гравцями
Форт на мінімалках
одне слово дивовижне, але в той же час трохи відстає
Дуже класна гра
1v1.LOL - משחק יריות פעולה kfk
Зробіть так, щоб можна було виробляти монети безкоштовно
Це хороша гра з гарною графікою, але я хочу більше в цій грі, я хочу, щоб 30 людей вижили в режимі pvp, наприклад, Fortnite. Ми ваша гра з командою, тріо чи дуетом, і я хочу більше цього, будь ласка, ДОБРА гра потребує більше азарту
Деякі з ваших оголошень дуже неприйнятні для молодих глядачів, які потрібно видалити
Фу
з якоїсь причини, коли я підключаю контролер перемикача, я не можу знімати, переміщаючи камеру або збірку
Ця гра схожа на тренажер Fortnite для вашої мети і є веселою грою, у яку можна грати з друзями, і має чудову підтримку контролера
краще, ніж fortnite, але оновлення 4.12 зайняло у мене близько 2 годин. Він постійно говорив, що очікує, але це досить пристойна гра 👌
Хм, будь ласка, покращте графіку і створіть персонажа, додайте зброю і зробіть елементи керування, оскільки ми можемо змінювати кнопки
Дужа класна гра
!!!!!!! Рекомную всім
1v1.LOL - Simulátor Strieľania Akčné lheq
Якщо хтось це читає просто не качай і всьооо⛔⛔⛔нерви потратиш короче не качаййй
після кожного раунду, і я натискаю «Продовжити», є реклама, чи можете ви робити менше реклами або не рекламувати, якщо можливо
Мені подобається редагувати цю гру, я можу це робити швидко, це просто чудово, але ви трохи відстаєте
бо в цих іграх є реклама щоразу, коли ви закінчуєте раунд, це дратує, чому я дійсно витрачаю гроші онлайн на такого гравця
Будь ласка, додайте миттєве редагування до контролера, щоб вам не потрібно було утримувати кнопку o або що-небудь ще й зробити так, щоб ви могли використовувати сенсорну панель для редагування, будь ласка, і дякую, і додайте, де ви можете додавати людей у друзі, як-от після матчу в зоні duos ви можна додати людей або будь-який збіг для цього
Це весело, але дуже затримується, і це трохи дорого за свої гроші.
Наразі я намагаюся перейти до найновішої версії, різдвяної версії, але вона не працює, і я продовжую намагатися її оновити, але каже, що оновлення не потребує
Я оцінюю цю гру на 5/5, тому що, коли я не граю у Fortnite, я завжди граю в 1v1.lol і 1v1.lol з Fortnite – це моя улюблена гра, і це буде моєю улюбленою грою назавжди.
Ця гра наповнена хакерами, і в цій грі так багато реклами 😒
то
Гра хороша, але занадто багато реклами. Все добре, як графіка, управління, звук зброї тощо, але теж реклама. Будь ласка, вирішите це питання.
Для кращого покращення додайте гранати та танцювальні бомби для більшого задоволення
Проста топ нет минусоввв♥️♥️♥️
Добавьте українську мову пж
1v1.LOL - Skydesimulator Action bii